Inschrijving nieuwe cursus literaire non-fictie geopend

In het voorjaar van 2012 zal Judith Koelemeijer opnieuw een cursus non-fictie geven in Huize Frankendael in Amsterdam, in samenwerking met Frank Westerman en Jan Brokken. Hoewel de precieze data nog niet zijn vastgelegd, zijn de eerste inschrijvingen al binnen, want het nieuws zingt kennelijk al rond… Het gaat in elk geval om zeven maandagavonden, in de periode april-juni 2012.

Ben je (freelance) journalist en droom je erover nu eindelijk dat mooie boek te gaan schrijven? Of ben je het zat om je verhalen steeds op dezelfde manier te vertellen, en wil je uitgedaagd worden te zoeken naar een nieuwe vorm? Tijdens de cursus krijg je een unieke inkijk in de keuken van drie gerenommeerde non-fictie auteurs. Je verdiept je kennis van verschillende schrijftechnieken, en werkt intensief aan een non-fictieverhaal naar keuze. Je bent onder collega’s, en profiteert daarom ook van hĂșn ervaring en feedback.

Voor meer informatie over de cursus en aanmeldingen kun je mailen naar koeleme@xs4all.nl