‘Anna Boom’ is verschenen!

Het nieuwe boek van Judith Koelemeijer, Anna Boom, is verschenen. Anna Boom vertelt een avontuurlijk verhaal van een vrouw met vele gezichten – van koerierster in Boedapest tot huisvrouw in Zürich – die zich opvallend weinig aantrekt van de conventies van haar tijd en milieu.

Op 2 februari heeft NOVA een reportage uitgezonden met Judith Koelemeijer in Boedapest. Ze vertelt over de totstandkoming van Anna Boom. U kunt hier de uitzending bekijken. Het item over Anna Boom begint op 11.00 minuten.

Ook verder is er veel media-aandacht voor Anna Boom. Op 5 februari was Judith Koelemeijer te gast in het dagelijkse radio-café Desmet live. Op woensdag 6 februari was Judith Koelemeijer te beluisteren in het radioprogramma Kunststof van de NPS (van 19.00 tot 20.00 op radio 1). En op zondag 10 februari om 11.30 uur was ze te gast bij Wim Brands in het VPRO-programma Boeken op Nederland 1. Deze uitzending kunt u hier bekijken.